Spletni festival Vsaka koža = zgodba zase je potekal v maju in bil prava uspešnica! Obiskalo ga je nekaj tisoč ljudi, ki so vsak dan spremljali webinarje v živo ter v mojih Q&A terminih postavljali vprašanja, vezana na tematike. Družili smo se kar dva tedna, vendar pa mnogi med vami niste uspeli biti prisotni na vseh vsebinah ali niste uspeli v tako kratkem času absorbirati velike količine informacij, ki sem vam jih ponudila. Zato vam ponujam spletni festival tudi v obliki, ki vam bo vedno na voljo.

Če si torej zamudil/a spletni festival Vsaka koža = zgodba zase, si ga lahko sedaj ogledaš v svojem tempu in udobju domačega naslonjača. Vsebine te bodo popeljale od razumevanja delovanja naše kože, preko formuliranja lastnih izdelkov do personalizirane kozmetike, ki je najboljše, kar lahko svoji koži ponudiš. Uporabne, praktične in koristne informacije, ki jih lahko takoj vključiš v svoje izdelke in jih tako narediš (še) boljše!


DARILO:


Spletni festival je namenjen tistim, ki:


  • želite bolje spoznati svojo kožo in ugotoviti kaj potrebuje,
  • želite vedeti kaj je pomembno pri formuliranju kozmetike in kako se ga lotimo,
  • izvedeti zakaj kozmetika, izdelana na podlagi tipov kože, ne deluje,
  • izdelujete lastno kozmetiko in bi želeli poglobiti svoje znanje,
  • ustvarjate svojo kozmetiko, a bi želeli izdelati še bolj učinkovite in ciljno usmerjene izdelke,
  • bi se želeli lotiti lastnega formuliranja (in ne le slediti recepturam),
  • za svojo kožo že dlje iščete izdelke, a ne najdete pravih.


Z nakupom spletnega festivala prejmeš:


  • 4 video posnetke (skupno več kot 5 ur) s predavanji (tematike: koža, formuliranje, individualno prilagojena kozmetika, smiselnost receptur)
  • 3 video Q&A posnetke (skupno cca 4 ure) z odgovori na vprašanja, povezana z zgornjimi tematikami in še veliko veliko več
  • BONUS webinarji: Inkina zgodba, Kotičkova ekipa, Ivina zgodba (cca 2 uri)
  • Povabilo v zaprto Facebook skupino, kjer smo si na voljo za pomoč, izmenjevanje mnenj, deljenje izkušenj.

Če želiš svoje znanje še bolj poglobiti, te vabim na celoletno izobraževanje Masterclass: Formuliranje obrazne naravne kozmetike. Na njem spoznaš delovanje naše kože in njene potrebe ter se naučiš formuliranja kozmetičnih izdelkov, ki ti bodo "pisani na kožo".

Inkin nagovor Tebi

Ne verjamem v univerzalne izdelke, namenjene množicam. Sem velika zagovornica personalizirane kozmetike, narejene po meri posameznika. Moja koža je postala težavna že v zadnjih razredih osnovne šole in neskončno iskanje “idealne kremice” je trajalo vse, dokler nisem pričela s samostojno izdelavo kozmetike. V vmesnem času pa sem porabila goro denarja za manj in bolj drage izdelke, v upanju, da najdem “tistega pravega”. Kreme so se kopičile v moji toaletni omari in na koncu sem jih (tudi tiste hudo drage) uporabljala za nego rok, telesa ali celo pet. Veliko jih je pristalo tudi v košu, saj jim je s časoma potekel rok. Kakšna škoda!


Na tej poti me je čakalo tudi kar nekaj neprijetnih presenečenj. Ne samo, da mi pri moji zelo mastni in aknasti koži kupljeni izdelki niso pomagali, z njimi sem si pridelala še hudo izsušeno povrhnjico, saj je bila moja lipidna bariera povsem porušena. Nega mastne kože z izsušeno povrhnjico je en najbolj zahtevnih izzivov in potrebovala sem leta, da sem svoji koži povrnila zdravje. Poleg tega je vsaka krema, ki sem jo uporabila, na mojo kožo delovala komedogeno in povzročila izbruh mozoljev. Izdelkov, ki bi mi zares ustrezali, v vseh letih iskanja nisem našla.


Zato sem se lotila izdelave svoje lastne kozmetike. Moji prvi poskusi segajo še v gimnazijska leta, bolj resno pa sem se ustvarjanja lotila pred 10 leti. Sprva, tako kot večina, s testiranjem receptur z interneta in kakšne knjige, vendar pa sem kmalu ugotovila, da se je potrebno izdelovanja lotiti sistematično in celostno, zato so sledila leta in leta učenja, izoobraževanja in študija, ki še vedno trajajo. Ko sem osvojila sestavine, sem se lotila formuliranja. Nato sem ugotovila, da je podlaga za vse, dobro poznavanje delovanja kože, zato je bila naslednja stopnička dermatološka literatura. In od tam gremo samo še naprej, saj novega znanja nikoli ne zmanjka 😉

Kaj si želim, da bi od festivala VSAKA KOŽA = ZGODBA ZASE odnesla ti?

Želim si, da bi tudi ti našla rešitev za svojo kožo, ki morda ni tako “normalna”, da bi ji ustrezala prav vsaka kremica. Ne želim, da se zadovoljiš z izdelom, ki ni idealen za tvojo kožo, pač pa si ustvariš takega, ki ti bo zares “pisan na kožo”. Kolikokrat sem sama rekla: “No ja, saj ni slaba.” ali “Kar ok je.” Pa vendar je moja koža vedela bolje od mene – da “to ni to”. In kmalu mi je to tudi pokazala, mi dala vedeti, da potrebuje in želi nekaj drugega. In že sem bila na pohodu za novo idealno kremico. Zato verjamem v to, da je vsaka koža zgodba zase in zagovarjam, da si zasluži najboljšo možno nego. In to je zagotovo personalizirana kozmetika.


Spletna izobraževanja so časovno omejena

Dostop do spletnih tečajev in programov je 12 mesecev, do webinarjev pa 6 mesecev. Znotraj tega časovnega okvira si lahko posnetke pogledate kadarkoli in kolikor krat želite. Imate pa tudi možnost zakupa podaljšanja dostopa do tečajev za 1 leto in webinarjev za 6 mesecev. S podaljšanjem zakupite tudi vse morebitne nadgradnje in razširitve programa (vsebine, posnetke, gradivo).